Køb for kun 299,-, for at få gratis fragt til en pakkeshop

Gør et kup i vores outlet - KLIK HER

Se vores aktuelle tilbud - KLIK HER

B&B Sølvvand, 250 ml.

På lager
VARENR
B02001

Sølvvandet fra B&B kan kaldes naturen eget antibiotikum. Det er en 100% naturlig decinficenrende behandling, som bruges ved f.eks sår, rifter, kløe irriteret hud, insektbid, hotspots, betændelse, svamp, skæl, forbrændning, tandsten, misfarvninger osv. B&B Sølvvand består af ægte dampdestilleret sterilt vand og ioniserede sølvpartikler af .999 finsølv ed 7-10PPM.

Special Price 109,65DKK Regular Price 129,00DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Naturlig behandling til din hund

B&B Sølvvand er et fantastisk og 100% naturligt middel til behandling af din hund. Et af de absolut bedste desinficeringsprodukter på markedet, og så er det endda naturligt.
Du kan bruge B&B Sølvvand både udvortes og indvortes. Et behandlingsmiddel som er anbefalet af behandlere og naturlæger verden over.

B&B Sølvvand er til behandling af din hund og ikke et fodertilskud.

Sådan bruger du B&B sølvvand, og sådan virker det

Du dupper B&B sølvvand på det udsatte område på din hund, og så klarer B&B sølvvand resten.
Du kan bruge B&B sølvvand til sår og skrammer, rifter og forbrændninger, gnidsår mm. Sølvvandet fremmer helingen, da området holdes rent og bakteriefrit.
Ved sår og lignende anbefales det, at du sprayer/dupper 2-4 gange i døgnet. Det er vigtigt, at du undlader at tørre sølvvandet af og bare lader det fordampe.

Du kan også bruge sølvvandet ved irritationer, hævelser, insektbid, udslet og fålsom hud.  Her gælder samme princip og fremgangsmøde som nævnt lige ovenfor. 

Irriteret hud og svamp og skæl går ofte hånd i hånd, kan også behandles med sølvvandet. Du kan spraye eller hælde sølvvand på rent og vasket pels, så det kommer ind i huden.
Dup kun let efter med et håndklæde. Skæl og irretret hud forårsager kløe og ubalance i din hunds hud, hvilket fører til rifter og sår da din hund ikke kan holde sig fra det.

Sølvvand kan også bruges invortes på din hund mod tandsten, rødt tandkød, tungebelægninger.

Du sprayer bare et par gange ind i munden på din hund eller på din hunds tandkød 2-3 gange dagligt. 
Sølvvandet styrker også din hunds helbred ved indvortes brug. Husk, at du kan skal bruge det som behandling, og ikke som et fodertilskud.

Hvad er B&B sølvvand helt præcist
Der er ingen farlige stoffer eller tilsætningsstoffer, ingen farver, ingen stabilisatorer, emulgatorer eller konserveringsstoffer i sølvvand. 

De små sølvpartikler indeholder en ladning (frekvens), som kan bekæmpe bakterier i løbet af få minutter.
Det er et simpelt og fantastisk middel, da bakterierne ikke kan udvikle resistens overfor denne biomekaniske bekæmpelse. 

B&B Sølvvand består af ægte dampdestilleret sterilt vand og ioniserede sølvpartikler af .999 finsølv, dvs. det reneste sølv der findes.
Sølvpartiklerne er så små, at de er af atomisk størrelse.

Specifikation
Producent B&B
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:B&B Sølvvand, 250 ml.
Spørgsmål til produktet
© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.