Ficcaro Kalkun/kyllinge hundegodbidder, 100g

På lager
VARENR
HS440024

Kødfyldt og lækre hundegodbidder baseret på kalkun og kylling, indeholder 70% kød, er rig på protein og samtidig fedtfattig. Egner sig rigtig godt til træning, men kan også bruges som ren forkælelse. Godbidden er ca. 0,5 cm lang. Velegnet til både hunde og katte Godbidderne er GMO frie, glutenfri, Sortibitolfri.

Special Price 31,00 DKK Regular Price 37,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Kødfyldt og lækre hundegodbidder baseret på kalkun og kylling, indeholder 70% kød, er rig på protein og samtidig fedtfattig. Egner sig rigtig godt til træning, men kan også bruges som ren forkælelse. Godbidden er ca. 0,5 cm lang.

Velegnet til både hunde og katte

Godbidderne er GMO frie, glutenfri, Sortibitolfri.

FICCARO godbidder har et lavt fedtindhold og et højt proteinindhold og funktionelle ingredienser modvirker mange almindelige problemer hos hunde og katte. Det holder vægten stabil, bevarer musklerne, justerer blodsukkeret, forhindrer urinvejene, stimulerer immunsystemet.

FICCARO er pakket frisk, Ficcaro bliver altid pakket så hurtigt som muligt. Ficcaro er et af de få godbidsmærker, der pakker lige efter produktionen.

FICCARO er GMO fri, allergi er en af farerne ved genteknologi af mad. Faren opstår, hvis forskere sætter allergisk forårsagende gener i en mad, som vi ikke forventer at få allergi fra. Der findes ingen GMO-genteknologi i Ficcaro godbidderne.

FICCARO ER KORN FRI
Korntyper som, hvede og byg har været forbundet med hundeallergier med symptomer på alt som dårlig mave og irriteret tør hud. Selvom din hund eller kat ikke har allergier, har disse kornprodukter ingen næringsværdi, men findes stadig i de fleste af godbidder, der sælges i dag.

FICCARO ER GLUTEN FRI
Hunde og katte, som alle er kødædere, er biologisk ude af stand til fuldt ud at fordøje, hvede og byg. Dette skyldes, at de ikke har enzymet amylase i deres spyt, hvilket hjælper med at nedbryde disse stivelsesholdige kulhydrater.

FICCARO BRUGER TAPIOKASTIVELSE
Ficcaro bruger tapiokastivelse. Tapioka er dybest set stivelsen fra enten en maniok/cassava rod eller en yuca rod, Den mest oplagte fordel ved tapiokastivelse er, at den er glutenfri og fri for hvede. Dette gør det til en passende mulighed for katte og hunde, der har glutenallergi.

FICCARO ER SORBITOL FRI
Sorbitol er en sukkeralkohol, der anvendes som sødemiddel i stedet for sukker i mange godbidder. Men sorbitol er ikke så sødt, så meget er nødvendigt for at erstatte sukker. Sorbitol er et kunstigt tilsætningsstof. I store mængder kan det forårsage alvorlige fordøjelsesproblemer. 
FICCARO ER CERTIFICRET BRC
BRC er forbrugerbeskyttelse, der anvendes af over 26.000 certificerede leverandører i mere end 130 lande med certificering udstedt via et globalt netværk. BRC Global Standards garanterer kvaliteten, sikkerheden og beskyttelsen af slutbrugeren

FICCARO ER HACCP GARANTERET
HACCP kan beskrives som et forebyggende kvalitetsstyringssystem, der hjælper med at sikre, at alle produkter, der når forbrugerne, er sikre til forbrug. HACCP konceptet blev udviklet og anvendt som grundlag for strategier for fødevarevirksomheder.

Specifikation
Size Guide Link Opbevaring efter åbning
Producent Ficcaro
Vægt 100g
Materiale Kalkun 37%, Kylling 33%, Olieholdige frø, frugter og produkter heraf, mineralstoffer, alger.
Bemærkning Rå protein 35%, Råfedt 1%, træstof 2,5%, råaske 5% vand 24%
Smag Kylling, Kalkun
Størrelsesguide

Produktet kan holde sig til mindst holdbar dato som anført på pakken, efter åbning sættes i køleskab, bør bruges inden for 7 dage efter åbning.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ficcaro Kalkun/kyllinge hundegodbidder, 100g
Spørgsmål til produktet
© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.