Køb for kun 299,-, for at få gratis fragt til en pakkeshop

Se vores spændende nyheder - KLIK HER

Spar op til 70% i vores outlet

Holdet bag Smartdog.dk

Velkommen til Smartdog.dk - en webshop til rigtige hunde og deres ejere

Smartdog.dk er en webshop til dig, der elsker at købe det bedste kvalitets udstyr til din hund! Vores mål er, at du kan finde alt det udstyr, som du har behov for - til netop din hund 

På Smartdog.dk handler det udelukkende om hunde. Vi er specialiseret i hunde og i hundetilbehør. Vi er lagerførende af de mest kendte brands og samtidig håndplukker vi produkter fra alle verdens
hjørner. Vi har unikke kvalitetsprodukter, som du ikke finder andre steder i Danmark. Vi tilbyder de bedste og mest spændende kvalitetsprodukter til fantastiske priser.

Det er et 'must' for os, at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt til din hund. Det hele handler om, at gøre en forskel for dig og din hund - Det er en af grundstenene i vores forretning.

 

 

Liselotte Reinholt og Merle Rosenkrantz

Er ejere og driver i det daglige Smartdog.dk Det er os som du får fat i når du ringer.
Vi elsker vores hunde og har kun hundeting / hundeudstyr, som vi selv ville købe til vores egne. 
Vi udvider hele tiden sortimentet og de nyeste hundeudstyr finder du under "Nyheder til hunde".
Vi lever af tilfredse kunder og v
i lytter til dig, hvis du har god / dårlig erfaring med et produkt, er du meget velkommen til at kontakte os på: Kontakt@smartdog.dk.

God fornøjelse i vores online hundeshop!
  

 

Silke og Alba

Her har vi cheftesterne og topmodellerne hos Smartdog.dk. Det er Merle's dejlige hunde, som giver så meget glæde i hverdagen.

Silke er en Shih Tzu med næse for godt og holdbart legetøj. Silke er født i 2013 og er en glad og legesyg hund. Hun elsker legetøj og kan hun komme afsted med det, så snupper hun gerne legetøjet. 
Alba er vores lille krudtugle, hun er en blanding imellem en Cavalier King Charles og en Shih Tzu. Alba blev født i 2019 og hendes bedste venner er Silke og Berta. Hun sætter stor pris på god mad og nyder at være cheftester på godbidderne. 

 

Berta

Liselottes hund, Berta er en meget selskabelig, kærlig og super sjov hund - er helt bestemt vores guldklump og ALTID glad. Hun er fuld af spillopper, og altid med, når nye produkter skal testes.

Berta danner team men Silke og Alba og alle er mere end klar til at være testpiloter hos Smartdog.dk på tøj, seler, godbidder, foder og selvfølgelig legetøjet. 

 

© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.