Hundegodbidder, Alpha Spirit Ostegodbidder

På lager
VARENR
EH40053
Lækre bløde godbidder fra Alpha Spirit med ost og yoghurt. Fremstillet af råvarer af høj kvalitet og 85% af fersk kød og 15% tofu.
11,50 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Lækre bløde godbidder fra Alpha Spirit med ost og yoghurt. Fremstillet af råvarer af høj kvalitet og 85% af fersk kød og 15% tofu. Meget nærende og med en unik smag.

Ingen kødmel, gluten eller korn.

Indeholder: 75% frisk kød og frisk fisk (45%frisk kylling, 20% fersk svinekødslever og 10% frisk fisk), 10% ost og youghyrt.

Specifikation
Size Guide Link Læs mere om godbidderne, KLIK HER
Producent Alpha Spirit
Vægt 35g
Materiale Soja tofu, svinekød, ost og yoghurt protein, glycerol og tilsætningsstoffer (chondroitin: 100mg/kg glucosamin: 200 mg / kg, omega 3:. 170 mg / kg)
Bemærkning Protein min. 32% - Fedt min. 8% - Råaske max. 9,5% - Fiber Max. 1%.
Smag Gris
Størrelsesguide Læs mere om godbidderne, KLIK HER
Størrelsesguide

Beskrivelse

Disse godbidder indeholder Omega3 og 6 og chondroitinsulfat, som hjælper oprettelsen af ledbrusk. De forebygger også tandsten ved ikke at indeholde korn. Indholdsstoffer der styrker hundens immunforsvar og hjælper med til at hunden har en sund hud og skinnende pels. Praktisk indpakning med nem åbne-lukke låg.

Velegnet til alle racer. Meget velsmagende. Let fordøjelige. Allergivenlige godbidder. Beskytter hud og pels. Fremmer glans og hår styrke. Styrker immunforsvaret. Beriget med vitale næringsstoffer: Omega 3, Omega 6, Chondroitin, Glucosamin, Gær, biotin og vitamin B. Rig på jern til at bekæmpe anæmi. Rig på vitamin A.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Hundegodbidder, Alpha Spirit Ostegodbidder
© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.