Køb for kun 299,-, for at få gratis fragt til en pakkeshop

BLACK DAYS - spar 20%, tilbuddet gælder frem til 30.11.22

Bliv juleklar nu, vi bytter nemlig julegaven helt indtil den 25.01.2023

Hundegodbidder

Stort udvalg af hundegodbidder

Her finder du det bedste udvalg af lækre godbidder til hunde. Din hund fortjener kun det bedste når den skal forkæles, og have en godbid. Derfor har vi sammensat en stærkt sortiment af de bedste og lækreste hundegodbidder til dig og din hund.

 • Dag-Dag levering alle hverdage (ved bestilling senest middag)
 • Gratis levering fra kun 299,-
 • 5 stjerner på TrustPilot
 • Hos Smartdog forhandler vi træningsgodbidder til hunde! Klik her og se vores mange forskellige træningsgodbidder til hunde! Fri fragt over 299 kr.
 • Vi forhandler tørret kød til hunde! Klik her og se vores store udvalg af lækkert tørret kød til hunde. Fri fragt over 299 kr. og dag til dag levering!
 • Online forhandler af tandrensende godbidder! Hos Smartdog forhandler vi godbidder som renser din hunds tænder! Fri fragt over 299 kr. og dag til dag levering!
 • Hos Smartdog forhandler vi tyggeben og kødben! Se vores store udvalg af tyggeben og kødben online. Fri fragt ved køb over 299 kr.
 • Stort udvalg af velsmagende naturlige godbidder til den dygtige hund. Kan købes til billig online priser og leveres effektivt og billigt hos Smartdog.dk
 • Bløde og lettyggende godbidder til den dygtige og lydige hund. Stort udvalg af sagsvarianter til billig online pris. Leveres hurtigt og billigt hos Smartdog
 • Vi forhandler sunde og gode godbidder! Hos Smartdog fører vi en bred vifte af lækre godbidder til din hund! Fri fragt og over 299 kr.
 • Køb hundegodbidder og hundekiks på smartdog.dk og spar masser af penge.

Stort udvalg af hundegodbidder

Her finder du det bedste udvalg af lækre godbidder til hunde. Din hund fortjener kun det bedste når den skal forkæles, og have en godbid. Derfor har vi sammensat en stærkt sortiment af de bedste og lækreste hundegodbidder til dig og din hund.

 • Dag-Dag levering alle hverdage (ved bestilling senest middag)
 • Gratis levering fra kun 299,-
 • 5 stjerner på TrustPilot

Godbidder til din hund

Hundegodbidder er et fantastisk værktøj til f.eks. hundetræning, og bruges til at belønne efter en opgave er blevet udført tilfredsstillende. Det kan også sagtens være at din hund blot får en godbid, fordi den skal forkæles. Uanset hvad, så har vi et fantastisk udvalg af forskellige godbidder til hunde, herunder træningsgodbidder, tørret kød, tandrensende godbidder, kødben, tyggeben, naturlige godbidder, bløde godbidder.

Træning- og belønningsgodbidder

Som sagt er godbidder en fremragende metode, til at opdrage din hund eller måske lære den nye tricks.
Essensen bag en træningsgodbid er, at den er lille og derfor hurtig at indtage for din hund. Når du anvender godbidden, som en belønning er det vigtigt, at du giver godbidden inden for 3 sekunder, ellers vil din hund glemme hvorfor den modtog snacken. Hvis den får godbidden straks, vil den kunne huske årsagen.

Tørret kød

Tørret kød er en af de sundeste former for snacks til din hund, da de ofte har et højt indhold af collagen, som bidrager til at styrke din hunds led og knogler. Nogle af de tørrede kødstykker er sågar gode for din hunds tand- og mundhygiejne, fordi når din hund tygger i dem vil deres tandkød blive masseret, og det reducerer plak i tænderne. Blandt udvalget af tørret kød finder du gedeører, griseører, kylling, kalkun, and, hjort, hest, kanin og lammekød. Der er altså noget til enhver hundesmag!’

Kødben og tyggeben

Kødben er en fantastisk form for tandrensende godbid, og er samtidig også tidsfordriv til din hund, da det tager tid at konsumere. I udvalget findes der bl.a. godbidssko, tyggebolde, kødben, tyggeben, bøffelhorn og meget andet. Der kan være stor forskel på størrelsen af tyggeben - du kan læse om de enkelte kødben og tyggeben på produktsiderne, og finde det helt rette produkt til din hund.

Naturlige godbidder

Går du op i at din hund får den rette kost? Så har vi en hel sektion, hvor du kan købe godbidder der er 100 % naturlige, og hvor der ikke er tilsat konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. I kategorien finder du både træningsgodbidder, tørret kød, kødben og andre tanrensende godbidder.

Kæmpe udvalg af hundesnacks

Du kan finde masser af forskellige slags godbidder som fx. bløde godbidder, tyggeben, tandrensende godbidder, tørret kød, træningsgodbidder og meget meget mere. Vi forhandler også en række kendte mærker som fx. Tikki, Rigtig Hundemad, Ficcaro, Woolf, Whimzees, KONG mm. Tag et kig nedenfor og forkæl din hund med lækre godbidder fra Smartdog.

© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.