Alle online ordrer sendes som normalt og du kan stadig afhente din webordre på lageret. Direkte salg fra lageret er lukket frem til 7. februar 2021.
læs mere

Hundegodbidder

Stort udvalg af hundegodbidder

Her finder du det bedste udvalg af lækre godbidder til hunde. Din hund fortjener kun det bedste når den skal forkæles, og have en godbid. Derfor har vi sammensat en stærkt sortiment af de bedste og lækreste hundegodbidder til dig og din hund.

 • Dag-Dag levering alle hverdage (ved bestilling senest middag)
 • Gratis levering fra kun 299,-
 • 5 stjerner på TrustPilot
 • Hos Smartdog forhandler vi træningsgodbidder til hunde! Klik her og se vores mange forskellige træningsgodbidder til hunde! Fri fragt over 299 kr.
 • Vi forhandler tørret kød til hunde! Klik her og se vores store udvalg af lækkert tørret kød til hunde. Fri fragt over 299 kr. og dag til dag levering!
 • Online forhandler af tandrensende godbidder! Hos Smartdog forhandler vi godbidder som renser din hunds tænder! Fri fragt over 299 kr. og dag til dag levering!
 • Hos Smartdog forhandler vi tyggeben og kødben! Se vores store udvalg af tyggeben og kødben online. Få en gratis gave med og fri fragt ved køb over 299 kr.
 • Stort udvalg af velsmagende naturlige godbidder til den dygtige hund. Kan købes til billig online priser og leveres effektivt og billigt hos Smartdog.dk
 • Bløde og lettyggende godbidder til den dygtige og lydige hund. Stort udvalg af sagsvarianter til billig online pris. Leveres hurtigt og billigt hos Smartdog
 • Vi forhandler allergivenlige godbidder! Hos Smartdog fører vi en bred vifte af lækre allergivenlige godbidder til din hund! Fri fragt og over 299 kr.
 • Køb hundegodbidder og hundekiks på smartdog.dk og spar masser af penge.
 1. -16%
  Hundegodbidder med kalkun og tomat
  Woolf godbidder med kalkun og tomat
  Special Price 21,00 DKK Regular Price 25,00 DKK
 2. -16%
  Hundegodbidder med tang og timian
  Woolf Botanicals med fisk, tang og timian
  Special Price 21,00 DKK Regular Price 25,00 DKK
 3. -16%
  Ficcaro okselever hundegodbidder, 100g
  Ficcaro okselever hundegodbidder, 100g
  Special Price 31,00 DKK Regular Price 37,00 DKK
 4. Godbidsdaase Sophie Allport
  Godbids dåse Sophie Allport
  199,00 DKK
 5. -15%
  KW Ørredolie
  KW Ørredolie 500ml
  Special Price 101,15 DKK Regular Price 119,00 DKK
 6. MUSH træningsgodbidder Kylling
  MUSH træningsgodbidder Kylling
  49,00 DKK
 7. 3 forskellige og sunde godbidder.
  Mini Treats 3-Pack
  69,00 DKK
 8. Premio Carpaccio hundegodbid
  Premio Carpaccio hundegodbid
  19,00 DKK
 9. Premio Chicken Pizza til hunde
  Premio Chicken Pizza til hunde
  39,00 DKK
 10. Tikki Marvben - Lækkert naturlig ben til din hund
  Tikki Marvben
  39,00 DKK
 11. 8in1 Delights Kødben 7 stk
  8in1 Delights Kødben 7 stk
  59,00 DKK
 12. Baileys Choice hundegodbidder
  Baileys Choice hundegodbidder
  15,00 DKK
 13. Lækkert tyggeben til hunden
  Braided Retriever 30 cm
  39,00 DKK
 14. -15%
  Kallunfyldte Marvben
  Kallunfyldte Marvben
  Fra Regular Price 25,00 DKK 21,25 DKK

Stort udvalg af hundegodbidder

Her finder du det bedste udvalg af lækre godbidder til hunde. Din hund fortjener kun det bedste når den skal forkæles, og have en godbid. Derfor har vi sammensat en stærkt sortiment af de bedste og lækreste hundegodbidder til dig og din hund.

 • Dag-Dag levering alle hverdage (ved bestilling senest middag)
 • Gratis levering fra kun 299,-
 • 5 stjerner på TrustPilot

Godbidder til din hund

Hundegodbidder er et fantastisk værktøj til f.eks. hundetræning, og bruges til at belønne efter en opgave er blevet udført tilfredsstillende. Det kan også sagtens være at din hund blot får en godbid, fordi den skal forkæles. Uanset hvad, så har vi et fantastisk udvalg af forskellige godbidder til hunde, herunder træningsgodbidder, tørret kød, tandrensende godbidder, kødben, tyggeben, naturlige godbidder, bløde godbidder og allergivenlige godbidder.

Træning- og belønningsgodbidder

Som sagt er godbidder en fremragende metode, til at opdrage din hund eller måske lære den nye tricks.
Essensen bag en træningsgodbid er, at den er lille og derfor hurtig at indtage for din hund. Når du anvender godbidden, som en belønning er det vigtigt, at du giver godbidden inden for 3 sekunder, ellers vil din hund glemme hvorfor den modtog snacken. Hvis den får godbidden straks, vil den kunne huske årsagen.

Tørret kød

Tørret kød er en af de sundeste former for snacks til din hund, da de ofte har et højt indhold af collagen, som bidrager til at styrke din hunds led og knogler. Nogle af de tørrede kødstykker er sågar gode for din hunds tand- og mundhygiejne, fordi når din hund tygger i dem vil deres tandkød blive masseret, og det reducerer plak i tænderne. Blandt udvalget af tørret kød finder du gedeører, griseører, kylling, kalkun, and, hjort, hest, kanin og lammekød. Der er altså noget til enhver hundesmag!’

Kødben og tyggeben

Kødben er en fantastisk form for tandrensende godbid, og er samtidig også tidsfordriv til din hund, da det tager tid at konsumere. I udvalget findes der bl.a. godbidssko, tyggebolde, kødben, tyggeben, bøffelhorn og meget andet. Der kan være stor forskel på størrelsen af tyggeben - du kan læse om de enkelte kødben og tyggeben på produktsiderne, og finde det helt rette produkt til din hund.

Naturlige godbidder

Går du op i at din hund får den rette kost? Så har vi en hel sektion, hvor du kan købe godbidder der er 100 % naturlige, og hvor der ikke er tilsat konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. I kategorien finder du både træningsgodbidder, tørret kød, kødben og andre tanrensende godbidder.

Allergivenlige produkter

Det er ikke kun mennesker, der har allergi. Har din hund allergi, så har vi heldigvis et stort udvalg af allergivenlige godbidder, som langt de fleste hunde kan tåle.
For flere informationer omkring produkterne henviser vi til siderne med de enkelte produkter.

Kæmpe udvalg af hundesnacks

Du kan finde masser af forskellige slags godbidder som fx. bløde godbidder, tyggeben, allergivenlige godbidder, tandrensende godbidder, tørret kød, træningsgodbidder og meget meget mere. Vi forhandler også en række kendte mærker som fx. Tikki, DeliSnacks, Whimzees, KONG mm. Tag et kig nedenfor og forkæl din hund med lækre godbidder fra Smartdog.

© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.