Køb for kun 299,-, for at få gratis fragt til en pakkeshop

Se vores spændende nyheder - KLIK HER

Spar op til 70% i vores outlet

Hundehalsbånd

Hundehalsbånd i høj kvalitet

Vi har et stort udvalg af lækre hundehalsbånd i høj kvalitet. Du kan finde alt fra smarte design halsbånd til læderhalsbånd, reflekshalsbånd, lyshalsbånd og anti træk halsbånd. Uanset om du leder efter et super flot fashion halsbånd eller måske et funktionelt halsbånd til din hund, så har vi helt sikkert noget som passer. Alle vores hundehalsbånd har en ting til fælles - De er alle af den absolut bedste kvalitet. Ved Smartdog går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og funktionalitet.

  • Køb hundehalsbånd i læder hos os. Blandt vores udvalg af læderhalsbånd til hunde finder du mange forskellige farver og størrelser. Se hele udvalget her.
  • Luksuriøse designer halsbånd i super kvalitet og til super billige priser. Køb online på smartdog.dk
  • Hundehalsbånd i rigtig god kvalitet og til markedets bedste priser. Køb dit halsbånd på smartdog.dk
  • Træt af at din hund gør? Køb et anti gø halsbånd online hos Smartdog! Vi tilbyder smarte anti gø halsbånde til hunde billigt! Hurtig levering og billig fragt!
  • Stop din hunds trækkeri med et super smart anti træk halsbånd! Hos Smartdog forhandler vi anti træk halsbånd i forskellige farver. Fri fragt over 299 kr.
  • Hunde lyshalsbånd kan købes her! Hos Smartdog forhandler vi lyshalsbånd til hunde online til lave priser. Hurtig levering og fri fragt ved køb på over 299 kr.
  • Hos Smartdog.dk finder du hunde reflekshalsbånd i topkvalitet billigt! Køb hundehalsbånd med reflekser i forskellige farver og størrelser! Fri fragt over 299,-

Hundehalsbånd i høj kvalitet

Vi har et stort udvalg af lækre hundehalsbånd i høj kvalitet. Du kan finde alt fra smarte design halsbånd til læderhalsbånd, reflekshalsbånd, lyshalsbånd og anti træk halsbånd. Uanset om du leder efter et super flot fashion halsbånd eller måske et funktionelt halsbånd til din hund, så har vi helt sikkert noget som passer. Alle vores hundehalsbånd har en ting til fælles - De er alle af den absolut bedste kvalitet. Ved Smartdog går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og funktionalitet.

Stort udvalg af halsbånd til hunde

På SmartDog finder du et kæmpe udvalg af billige hundehalsbånd i høj kvalitet. Når du skal vælge et halsbånd til din hund har du rigtig mange valgmuligheder. Du skal blandt andet tage stilling til hvilket/hvilken materiale, størrelse, farve, design, funktionalitet og anvendelsesmulighed, som du ønsker. Blandt vores sortiment af hundehalsbånd kan du f.eks. vælge et læderhalsbånd til din hanhund, eller et prinsesse halsbånd i lyserødt nylon til din tæve. Endvidere har vi mange designs inden for halsbånd, så du kan finde netop det der passer til din hund. Vælg blandt vores mange farver, materialer og funktionaliteter, hvad enten om det skal være et reflekshalsbånd, bling bling halsbånd eller bare et helt almindeligt hundehalsbånd i læder eller stof. Vi har mange unikke hundehalsbånd som du ikke finder andre steder i Danmark, da de er håndplukket fra mange forskellige lande. Samtidig forhandler vi naturligvis også de bedste og mest kendte brands. 

 Anti træk halsbånd til hunde der trækker under gåturene

Udover helt almindelige halsbånd har vi også helt specielle anti træk halsbånd, hvis du oplever gener i forbindelse med gåturene.
Et halsbånd med anti træk kan være fordelagtigt, hvis din hund gør for meget eller trækker meget i snoren. Du behøver ikke være nervøs for,
at købe et anti træk halsbånd, fordi du tænker, at det er synd for din hund. Som du kan læse under kategorien for anti træk halsbånd, så er det et halsbånd, der er behageligt for hunden at have på og er lavet sådan, at den låser, så den ikke kan klemme til om hundens hals på en ubehagelig måde.

Anti gø halsbånd til hunde der gør for meget

Oplever du derimod at din hund ikke trækker, men derimod har tendens til at gø en smule for meget, så har vi også løsningen på det problem.
Vi sælger nemlig det der kaldes for et anti gø halsbånd , det er lavet sådan, at der ikke er tale om en mundkurv eller andet ubehageligt for din hund.
Ved hjælp af en lille lyd eller vibration, hver gang din hund gør, bliver hunden overrasket og stopper med at gø. Der er dermed ingen elektrisk stød eller sprøjten med vand. Vores anti gø halsbånd kan på en behagelig måde lære din hund at holde op med at gø. 

Halsbånd til hunde i alle størrelser

I vores sortiment af hundehalsbånd finder du størrelser til alle slags hunderacer. Hvis du er i tvivl om størrelsen på det optimale halsbånd til hund,
hvad enten du ønsker et standard eller måske et lyshalsbånd til din hund, er der, når du klikker ind på det enkelte halsbånd, en guide til, hvilken størrelse, din hund skal have.

Billige hundehalsbånd og hurtig levering

Køb smarte hundehalsbånd på smartdog.dk, og få det leveret lige til døren. Nemt, hurtig og billigt.
Vi har nemlig dag-til-dag levering på alt vores hundetilbehør og udstyr, så hvis du mangler et halsbånd her og nu så frygt ej.
Hvis du har yderligere spørgsmål i forhold til valg af hundehalsbånd, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os i forbindelse med rådgivning og vejledning. Vores kompente medarbejder er nemlig eksperter i hunde, og har samtidig mange års erfaring med forhandling af hundehalsbånd online.

© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.