Hundelegetøj

Stort udvalg af hundelegetøj

Vi har et stort udvalg af hundelegetøj i den absolut bedste kvalitet og til fantastiske priser.
Tag et kig på vores store og spændende sortiment lige nedenfor.

Dag-Dag levering alle hverdage (ved bestilling senest middag)

Gratis levering fra kun 299,-

5 stjerner på TrustPilot

 

Stort udvalg af hundelegetøj

Vi har et stort udvalg af hundelegetøj i den absolut bedste kvalitet og til fantastiske priser.
Tag et kig på vores store og spændende sortiment lige nedenfor.

Dag-Dag levering alle hverdage (ved bestilling senest middag)

Gratis levering fra kun 299,-

5 stjerner på TrustPilot

 

Legetøj til hunde

Er du beriget med en hund? Så ved du også, at når din hund er alene hjemme, tilbringer den meget af sin tid med at sove og slappe af; hvilket til tider kan være søvndyssende kedeligt for hunden. Derfor er der ikke noget at sige til, at hunde bliver så ovenud glade og begejstrede, når dennes ejer kommer hjem igen fra en lang skole- eller arbejdsdag. Herefter vil hunden typisk finde noget hundelegetøj frem, som den stolt kan vise frem til sin ejer.  

 

Og for at dvæle lidt ved netop hundelegetøj, så er det medvirkende til at styrke hundens indlæringsevner, hvorfor det kun kan betale sig at have en masse forskelligt hundelegetøj til rådighed. Hos Smartdog finder du et kæmpestort udvalg af anmelderrost hundelegetøj, som bl.a. er fri for ftalater og andre skadelige stoffer. Derudover kommer meget af vores hundelegetøj løbende på tilbud, hvorfor du skal huske at holde øje med vores mange gode tilbud her på siden.  

Hundelegetøj til den aktive hund

Alle hunde elsker at blive aktiveret gennem leg. Uanset hvor gammel en hund bliver, så vil lysten til leg mere eller mindre aldrig forsvinder - det er blot aktivitetsniveauet som gradvist vil falde. Mange hunde elsker eksempelvis at apportere - altså løbe efter en bold eller lignende, samle den op, løber tilbage til sin ejer og derefter aflevere bolden igen. En del hunderacer er ovenikøbet bevidst avlet til jagt, hvorfor de er særlig disponible i forhold til at lære at apportere.

 

Uanset om din hund er avlet til apport eller ej, så har vi en masse bolde og andet kastelegetøj hos Smartdog. Vi har eksemeplvis KONG AirDog tennisbold, som er ekstra skånsom overfor din hunds tænder og tandkød. Kong AirDog tennisbold har tilmed et lille reb implementeret, hvorfor den let kan kastes langt væk.

Få en mere intelligent hund med hundelegetøj

Ligesom at hunde har et stort behov for at blive aktiveret fysisk, så skal de også aktiveres rent mentalt. Hos Smartdog finder du bl.a. en masse billigt hundelegetøj, som er lavet til at stimulere og aktivere din hund. Vi har bl.a. en DogActivity hukommelsestræner, en BUSTER DogMaze madskål og mange andre produkter, som kan facilitere din hunds intelligens og hukommelse.

Kun det bedste legetøj til din hund

Din hund elsker at lege og alle hunde fortjener det bedste legetøj. Derfor har vi samlet en masse fantastisk hundelegetøj, som stimulerer og aktiverer
din hund. Vi har legetøj til alle hunde uanset race og størrelse. Hundelegetøj er et 'must' og din hund bliver aldrig for gammel til at lege. 
Uanset om du leder efter aktivitslegetøj, bolde og kastelegetøj, gummi legetøj, legetøj med piv, legetøj til vand, plys eller bamser eller
måske endda slidstærkt tyggelegetøj, så finder du det her på vores side.

Tag et kig ovenover, så finder du helt sikkert det legetøj som er perfekt til din hund.

Hundelegetøj fra alle de kendte mærker

Find hundelegetøj fra alle de kendte mærker, som fx. KONG, Buster, Trixie, Rogz, Hyper Pet, Nina Ottosson og mange flere.
Samtidig har vi også håndplukket unikt hundelegetøj fra hele verden, som du ikke finder andre steder herhjemme. Med andre ord, har vi et helt
fantastisk sortiment af legetøj til din hund.

Process Economics with Lenka

Process Economics with Lenka

01.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

I was met with a great customer service, and also given a free dog treat as part of my order. Can recommend to everyone and thank you again for all the goodies :-)

Google
Kai Hansen

Kai Hansen

08.12.2021.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Søde mennesker i butikken

Google
Søren Biørrith

Søren Biørrith

17.08.2021.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Flinke folk, stort udvalg

Google
Susi Baunkilde

Susi Baunkilde

23.01.2019.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Google
© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.

Lageret er åbent for afhentning tirsdag til fredag fra 9-15