Køb for kun 299,-, for at få gratis fragt til en pakkeshop

BLACK DAYS - spar 20%, tilbuddet gælder frem til 30.11.22

Bliv juleklar nu, vi bytter nemlig julegaven helt indtil den 25.01.2023

Cykeltilbehør til hunde

Cykeltur med hunden

Tag din hund med på cykelturen med disse smarte cykelkurve, cykeltasker og cykelvogne.
Tag et kig på vores spændende udvalg nedenfor.

Dag-Dag levering alle hverdage (ved bestilling senest middag)
Gratis levering fra kun 299,-
5 stjerner på TrustPilot

Cykeltur med hunden

Tag din hund med på cykelturen med disse smarte cykelkurve, cykeltasker og cykelvogne.
Tag et kig på vores spændende udvalg nedenfor.

Dag-Dag levering alle hverdage (ved bestilling senest middag)
Gratis levering fra kun 299,-
5 stjerner på TrustPilot

Cykelkurve til hunde

En cykelkurv til din hund er en genial måde at få transporteret din hund på, hvis du ikke har en bil. Cykeltasker er super praktiske, og kan faktisk anvendes som transporttasker, når man afmontere dem. Vi har flere forskellige cykelkurve, som både kan monteres på bagagebærer eller foran ved styret.

Fordelen ved at have en cykelkurv foran, er at du har udsyn til hund, så du kan sikre dig, at den ikke lave narrestreger. Ulempen er at det kan være sværere at dreje eller styre, når der er meget vægt i din cykelkurv. Derfor er det en fordel, at have cykelkurven eller tasken på bagagebærer. Heldigvis er mange af vores kurve og tasker integreret med en hundesnor, så du let kan fastspænde din hund.

Maksimal komfort og sikkerhed

Hos SmartDog prioritere vi din hunds sikkerhed, og derfor forhandler vi også kun de bedste og mest kvalitetssikre mærker fra fx Trixie. Alle vores tasker har top sikkerhed og maksimal komfort, så din hund får den mest optimale rejsetur på cyklen. Taskerne er ligeledes nemme at montere, så du kan forhandle cykelkurven til en transporttaske på et splitsekund.  

Stort udvalg af cykeltilbehør

I denne kategori finder du et stort udvalg af cykeltilbehør til din hund. Udover vores lækre cykelkurve og tasker, så har vi faktisk også cykelholdere, cykelvogne og mange andre spændende ting.
En cykelholder er en monterbar enhed med anti træk snor, som du kan sætte fast på cyklen, som holder afstand til din cykel. Skal du blot på en kort cykeltur, kan din hund dermed løbe med ved siden af – Du kan dermed slå to fluer med et smæk og få ordnet dagens indkøb samt gåturen med hunden.
Vores cykelvogne til hunde er en lille cykeltrailer, som monteres bagved cyklen. Hvis du vil have maksimal sikkerhed for din hund, skal du vælge vores cykelvogn, da hunden vil være isoleret i den lille trailer, og ikke vil have mulighed for at kunne lave narrestreger. Derudover vil chancen for, at cyklen vælter værre meget mindre.

Billigt cykeltilbehør til din hund

Vi stræber os altid efter, at kunne give dig den bedste pris på hundetilbehør. Vores kategori med cykeltilbehør er ingen undtagelse, og vi har derfor samlet nogle af markedets bedste priser på cykelkurve, tasker, vogne og trailere, uden at du behøver og gå på kompromis med kvaliteten.

© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.