Køb for kun 299,-, for at få gratis fragt til en pakkeshop

Se vores spændende nyheder - KLIK HER

Spar op til 70% i vores outlet

Transportbur til hunde

En ideel løsning til dyrelægebesøget, bilturen, flytning og ferien. 
Sørg for at din hund får en god og sikker tur, uanset hvor i er på vej hen.

Dag-Dag levering alle hverdage (ved bestilling senest middag)
Gratis levering fra kun 299,-
5 stjerner på TrustPilot

En ideel løsning til dyrelægebesøget, bilturen, flytning og ferien. 
Sørg for at din hund får en god og sikker tur, uanset hvor i er på vej hen.

Dag-Dag levering alle hverdage (ved bestilling senest middag)
Gratis levering fra kun 299,-
5 stjerner på TrustPilot

Smarte & praktiske transportbure i høj kvalitet

Når hunde skal transporteres, er det mest sikkert, de bliver transporteret forsvarligt i et transportbur. Det kan nemlig få fatale konsekvenser - for både hund og andre passagerer - hvis ikke hunden er spændt fast i et transportbur under en eventuel kollision. Hos Smartdog finder du en masse praktiske transportbure, som har din hunds sikkerhed i højsædet.

Transportbur til bilferien

Sommerferien er højsæson for bilferier; både i Danmark såvel som i udlandet. I gamle dage var det meget almindeligt at lade sin hund blive passet på et hundepensionat, når familien skulle afsted på ferie, men i dag vælger flere og flere at tage deres firbenede venner med på bilferien. Overvejer du derfor at tage din hund med på bilferien, skal du altid tænke på hundens og passagerernes sikkerhed i bilen. For selvom det ikke er et lovkrav at have hunden placeret i et transportbur, så anbefales det på det kraftigste, at placere hunden i et sikkert transportbur under kørslen.

 
Mange er imidlertid af den opfattelse, at hunden vil føle sig utryg ved at befinde sig i et bur under kørslen. Men det er en helt forkert antagelse. Fra naturens side er hunde nemlig vant til at opholde sig i relative små huller under jorden, hvorfor din hund ikke vil føle sig stresset eller utryg i et hundebur.

Overvejer du ydermere at tage din hund med til udlandet - eksempelvis inden for EU's grænser - skal du altid tage kontakt til hundens dyrlæge i god tid, så denne bl.a. kan tjekke om hunden er vaccineret og opfylder en række bestemmelser. Overordnet set skal hunden have udstedt et blåt EU-selskabsdyrspas, være ID-mærket med en mikrochip og være vaccineret mod rabies 21 dage før din rejse begynder.

Stort udvalg af transportbure til hunde

Hos SmartDog finder du et stort udvalg af transportbure. Vi har nogle af verdens stærkeste og sikreste transportbure til rådighed. Du finder eksempelvis vores robuste 4pets Proline Condor. Der er bl.a. foretaget diverse crashtest med 4pets Proline Condor, og resultaterne af disse viste, at lige netop dette bur hører blandt de mest sikre transportbure på verdensplan.

Har man en lidt mindre hund, så er det funktionelle Skudo transportburbur et andet godt eksempel på et transportbur. Dette transportbur har et skråt design, hvorfor den er skræddersyet til bagagerummet og bilferien. Endvidere har transportburet en god ventilation, ligesom at lågen er lavet i meget kraftig metal. Her på siden kan du se mange andre transportbure, hvor udgangspunktet for dem alle er hundens sikkerhed.

© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.