Økologisk ørerens - Aroma Paws

På lager
VARENR
259935
Økologisk Ørerens til hunde fra Aroma Paws, der fjerner snavs og urenheder. Samt opløser voks og virker bakteriehæmmende.
109,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Økologisk Ørerens til hunde fra Aroma Paws, der fjerner snavs og urenheder. Samt opløser voks og virker bakteriehæmmende. Specielt udviklet til effektivt at rengøre og desinficere og samtidig bevare en korrekt pH-balance.

Vejledning: Hæld en smule Aroma Paws ørerens på en lille tot vat eller en lille ren klud. Gnid forsigtigt i kæledyret øre for at rense. Brug IKKE vatpinde eller andre spidse genstande i kæledyres ørekanal.

Tea Tree Essential Oil er et svampemiddel, antimikrobielt middel, som hjælper med at holde ørerne fri af mikrober, der kan forårsage infektioner.

Specifikation
Size Guide Link Vejledning
Producent Aroma Paws
Indhold 210 ml
Pelspleje Økologisk aloe
Materiale Aloe barbadensis (økologisk aloe) bladsaft, kosher vegetabilsk glycerin, phenoxyethanol (økologisk desinfektionsmiddel), sort pilebark ekstrakt, sorbitol emulgator, tea tree æterisk olie, tetranatrium EDTA (konserveringsmiddel), citronsyre.
Størrelsesguide

Brugsanvisning

Hæld en lille mængde på en ren klud eller vat og gnid indersiden af hundens øre for at opløse og fjerne snavs og urenheder. Brug ikke vatpinde eller spidse genstande i dit kæledyrs øregange.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Økologisk ørerens - Aroma Paws
© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.