Køb for kun 299,-, for at få gratis fragt til en pakkeshop

Gør en god handel i vores outlet - KLIK HER

Vi bytter julegaven frem til den 31.01.2022

Orbiloc Adjustable Strap

På lager
VARENR
O175
Orbiloc Adjustable Strap til nem og enkel fastgørelse af Orbiloc dual safety lygten. Stroppen er lavet af silikone-gummi, som er den gummitype, som er mest modstandsdygtig overfor ekstreme miljøer, sol og temperaturer. Stroppen har 4 justeringshuller, der gør det nemt at sætte lygten fast i halsbåndet uanset bredde eller tykkelse, uden at klemme og efterlade mærker på dem.
69,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Orbiloc Adjustable Strap til nem og enkel fastgørelse af Orbiloc dual safety lygten. Stroppen er l avet af silikone-gummi, som er den gummitype, som er mest modstandsdygtig overfor ekstreme miljøer, sol og temperaturer.

Stroppen har 4 justeringshuller der gør det nemt at sætte lygten fast i halsbåndet uanset bredde eller tykkelse, uden at klemme og efterlade mærker på dem.

Godstykkelsen på Orbiloc Adjustable Strap er øget og herudover er det anvendte materiale dobbelt så stærkt som den tidligere strop, og holder dermed endnu bedre og til endnu mere. Skridsikre ribber Derudover har vi på Orbiloc Adjustable Strap også lavet ribber, som skal sørge for at Orbiloc lygten sidder fast, og ikke kan glide for meget, selv når den sidder på et tyndt halsbånd.

Der medleveres en Orbiloc Quick Mount™ og Orbiloc Adjustable Strap™

Specifikation
Producent Orbiloc
Størrelse m.m En str.
Farve Sort
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Orbiloc Adjustable Strap
Spørgsmål til produktet
© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.