Køb for kun 299,-, for at få gratis fragt til en pakkeshop

Gør et kup i vores outlet - KLIK HER

Vi bytter julegaven frem til den 31.01.2022

Snusetæppe, aktivitets hundelegetøj

IKKE PÅ LAGER
VARENR
CAAH514
Sjov og udfordrende hundelegetøj, der aktiverer din hund på en ny og spændende måde. Gem godbidderne i tæppet og lad hunden snuse sig frem til dem. Snusetæppet måler 50x60 cm. Læs mere om legetøjet under billedet.
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Sjov og udfordrende hundelegetøj, der aktiverer din hund på en ny og spændende måde. Gem godbidderne i tæppet og lad hunden snuse sig frem til dem. 

Lær din hund tæppet at kende ved at starte med at gemme et par godbidder mens hunden ser på. Slip hunden løs på tæppet og se den lede efter godbidderne. Øg sværhedsgraden efterhånden ved at gemme flere godbidder spredt rund på tæppet.

Hunde vil gerne aktiveres igennem nye og spændende lege, og er der en godbid involveret er det altid en ekstra bonus. Snusetæppet med de forskellige farver og længder af vil være et indbydende tidsfordriv til dit kæledyr, der vil blive udfordret til at finde hans yndlingshilsen gemt i mellem frynserne og træne sin lugtesans.

Snusemåtte er velegnet til hunde af enhver størrelse og alder. Derudover giver bomuldsbunden stabilitet til måtten under dit kæledyrs forskningsaktivitet.

Læs den vedlagte vejledning (på engelsk) og find tips til at gøre spillet med Genius endnu mere fristende og stimulerende!

Snusemåtte findes i 2 forskellige størrelser:
Small:  50x60 cm.
Large: 90x 70 cm

Snusemåtten kan vaskes ved 30 grader, bør lufttørre:

Husk altid at holde din hund under opsyn når den leger med aktivitets legetøjet, ødelagt legetøj bør straks fjernes fra hunden.

Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Producent Camon
Farve Rød/blå
Bemærkning Snusetæppet kan vaskes ved 30 grader, bør ikke tørretumbles
Størrelsesguide

Snusemåtte findes i 2 forskellige størrelser:
Small:  50x60 cm.
Large: 90x 70 cm

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Snusetæppe, aktivitets hundelegetøj
Spørgsmål til produktet
© 2019 Smartdog.dk All Rights Reserved.